Pentru comenzi va rugam sa folositi cosul de cumparaturi atasat fiecarui articol de pe site. Vom confirma comanda dvs in maxim 12ore, iar livrarea se va face in urmatoarele 24 ore de la confirmare. Preturile contin tva. La comanda totala se va adauga costul transportului care se va calcula in functie de kilograme colet.

Pentru a evita costurile cu returnarea produselor, a cheltuielilor inutile de transport, am introdus optiunea “ Deschidere si verificare livrare” cu ajutorul serviciilor Fan Courier, in care un reprezentant al firmei de curierat va deschide coletul, dvs verificati toate produsele, iar daca livrarea este pe placul dvs achitati in sistem ramburs comanda facuta. Daca din diverse motive nu doriti comanda, este simplu, o refuzati, iar noi vom suporta cheltuielile de transport.

Pentru intrebari suplimentare, va stam la dispozitie pe adresa de e-mail:

contact@brandurioutlet.ro

tel.0723532262  (intre orele 15-20)

Costul livrarii se achita de catre destinatar (client), indiferent de cantitatea comandata. Toate coletele se livreaza prin firma de curierat Fan Courier, astfel veti beneficia de costuri mai reduse de transport datorita contractului de colaborare pe care il avem in prezent.

Livram produsele in 2 zile lucratoare daca acestea mai sunt pe stoc. Daca produsele nu mai sunt in stoc veti fi informat despre noua data la care le puteti achizitiona.

Datele pe care dvs le folositi in comenzile facute pe acest site ,raman in baza noastra de date strict confidentiale, cf legii. 

Daca nu doriti sa mai primiti pe e-mail newslettere cu noutatile aparute pe site, puteti solicita retragerea din baza de date.

Va multumim pentru alegerea facuta!